Agenda

Laetitia
Woensdag, 29 September 2021, 19:45
Zusters van Laetitia én zusters van de gemeente. De vakantie loopt ten einde en we mogen ons onder Zijn leiding richten op een nieuw seizoen. Hopelijk een seizoen waarin we niet opnieuw getroffen worden door de beperkingen met wat corona met zich mee brengt !
We willen D.V starten op woensdag 29 september, met een korte meditatie en een gezellig samenzijn waarin we het komende seizoen willen bespreken. Er is koffie en thee en wij zorgen voor wat lekkers. Vanaf 19.45 uur inloop, waarna we om 20.00 uur beginnen.
Dit alles onder voorbehoud! Er is nog niet met zekerheid te zeggen of we kunnen starten, dit heeft alles met het ventilatiesysteem te maken en hoeveel er dan in de kerk en zalen aanwezig mogen zijn.
Ook nieuwe leden zijn van harte welkom!
Waarom naar vrouwenbijbelstudie groep Laetitia?? Kennis maken met de visie van medechristenen kan verhelderend zijn en het is een verademing om jezelf in anderen te herkennen. Steun en warme belangstelling van vrouwen, die jouw vragen uit eigen ervaring kennen werken bemoedigend. Tussendoor is er aandacht en tijd voor ontspannende activiteiten. Daarom, kom er ook bij en wordt lid !!
We komen eens per twee weken bij elkaar op de woensdagavond, om ons te buigen over Bijbelse en/of maatschappelijke onderwerpen die ons aanspreken. Er zijn onderwerpen vanuit "Vrouw" beschikbaar, dit is het contactblad van de bond, ook zijn nog een aantal psalmen uit de Bijbelstudie over de psalmen maar je mag natuurlijk ook zelf met een onderwerp komen!
Dus ben je vrouw, en voel je je aangesproken door dit stukje: Voel je welkom en kom gewoon eens een avond sfeer proeven bij Laetitia!!
 

Terug

Laatste nieuws

AGENDA

Wil je meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op.